Estudi

ROS ARQUITECTURA, empresa fundada per Francesc Xavier Ros l'any 1988.

Neix a Arenys de Mar com a estudi d'arquitectura dedicat a la gestió, disseny i direcció de projectes (obra nova, rehabilitació i reforma, urbanisme i interiorisme) així com el desenvolupament de documentació tècnica necessària.

Pretenem que cada projecte sigui un nou repte,  situant-nos en front les necessitats de l’usuari i el seu context per generar solucions viables a nivell tècnic, econòmic, funcional i estètic.

El nostre treball es basa en el coneixement i complexitat dels processos tradicionals, la "cultura" del disseny, a la vegada que estudiem i investiguem amb nous sistemes i materials.

Actualment l'equip compta amb 5 professionals format per arquitectes, arquitectes tècnics i administratius. Es complementa amb una xarxa de col·laboradors externs per a garantir l’excel·lència en desenvolupament i realització de projectes.

Arenys de Mar - Ros Arquitectura

Equip

Francesc Xavier Ros, arquitecte - Ros Arquitectura
Barbara Morera, arquitecta - Ros Arquitectura
Ivan Roca, arquitecte tècnic - Ros Arquitectura
Francesca Riera, administrativa - Ros Arquitectura
Maria Ros, arquitecta - Ros Arquitectura
Maria Ros, arquitecta - Ros Arquitectura
Frances Xavier Ros, arquitecte - Ros Arquitectura

Francesc Xavier Ros

Arquitecte

Fundador de Ros Arquitectura. Llicenciat en Arquitectura el 1988 per la Universitat Politècnica de Catalunya (ETSAB).

Durant el transcurs de la carrera, realitza pràctiques en diferents despatxos, i poc abans de finalitzar els seus estudis organitza un despatx d'arquitectura juntament amb altres companys de facultat per elaborar projectes per altres arquitectes.


Finalment el 1988, just després de finalitzar els seus estudis, estableix el seu propi despatx a Arenys de Mar, Barcelona, des d'on aleshores ha estat liderant l'equip de treball fins avui dia.

 

Barbara Morera, arquitecta - Ros Arquitectura

Barbara Morera

Arquitecta

 

Ivan Roca, arquitecte tècnic - Ros Arquitectura

Ivan Roca

Arquitecte Tècnic

Graduat en Arquitectura Tècnica per la Universitat de Lleida i Màster en Prevenció de Riscs Laborals. Realitza les pràctiques a l'estudi BR29 Arquitectes fins a acabar els estudis el 2011. L'any 2013 s'uneix a l'equip de Ros Arquitectura.

Francesca Riera, administrativa - Ros Arquitectura

Francesca Riera

Administrativa

S'incorpora al despatx l'any 1997 en acabar els estudis. Des d'aleshores format part de l'equip, treballant conjuntament amb els arquitectes i enginyers, assessorant-los i ajudant-los a assolir els objectius dels projectes.

Maria Ros, arquitecta - Ros Arquitectura

Maria Ros

Arquitecta

Llicenciada en Arquitectura per la Universitat Politècnica de Catalunya (ETSAV). Durant el transcurs de la carrera realitza pràctiques en aquest estudi i un cop finalitzada passa a formar part de l'equip de projecte, on introdueix l'ús del modelatge 3D en el despatx.

Joan Marc Ortiz

Arquitecte Tècnic Graduat en Arquitectura Tècnica i Edificació per la Universitat Politècnica de Catalunya (2017), Màster en BIM Management i Disseny Integrat per la Universitat de Barcelona (2018) i Màster en Programació Aplicada al BIM per la Universitat Isabel I (2019). L'any 2018 s'uneix a l'equip de Ros Arquitectura. En Joan Marc aporta l'interès i el coneixement en la implementació de les noves tecnologies en el desenvolupament i execució del projecte arquitectònic i la pràctica constructiva.  

Com treballem

Ens agrada acompanyar-te en totes les fases d’un projecte, ajudant a iniciar una idea fins al seu desenvolupament final. Busquem una constant millora i creixement en tot allò que participem. Així doncs, formem part en els projectes tant de manera integral com en diverses fases, segons les necessitats.

 • Sociabilitzem

  Volem conèixer-te i ajudar-te des de l'inici de la idea, donant-li forma de manera que aquesta es transformi en el que estàs buscant. Explica’ns les teves necessitats, les analitzarem des de diferents punts de vista aplicant els nostres coneixements i experiència per tal d'aconseguir el millor resultat.

 • Organitzem

  Afrontem totes i cada una de les etapes necessàries en el procés de disseny. El client queda informat constantment d'aquella feina que estem fent i quina és la seva evolució qualitativa i econòmica.

 • Creem

  Ara que coneixem els teus requeriments, preferències i premisses més importants, podem començar a donar forma a les teves idees. Centrem els nostres esforços i creativitat en dissenyar un projecte personalitzat, que doni la resposta més adient a les múltiples necessitats plantejades.

 • Materialitzem

  Desenvolupament final. És hora de posar en pràctica tot el que ha estat dissenyat i estudiat mil·limètricament des de despatx. Controlem tot el procés i el treball dels professionals que hi intervenen.

Com som

 • Creatius

  No només en la resolució de problemes sinó també en la localització d'aquests. Som curiosos, els nostres projectes són el resultat d'innovació i recerca constant.

 • Rigorosos

  La perfecció actua com a clau en l'èxit professional i satisfacció personal. Partint dels teus objectius dissenyem estratègies i les revisem a cada passa que fem.

 • Apassionats

  La passió pel que fem és el que ens aporta les eines necessàries per a seguir evolucionar i assolir nous objectius.

 • Flexibles

  Tenim capacitat per canviar la perspectiva i adaptar-nos a noves normes, nous àmbits. Pensem que cal veure les diferents cares d'un problema i així poder aportar més propostes, més solucions, més alternatives.

 • Puntuals

  El més important és complir amb els terminis d'entrega establerts inicialment amb el client.